Lufi posta

A lufi posta egy lebilincselő, játékos üzenési felület. Lényege, hogy előre felbélyegzett üzenetet küldj valakinek a levegő és szél segítségével. Reptess te is mókás üzeneteket vagy ígéreteket másoknak (pl.: Meghívlak egy fagyira!). Érdekfeszítő így kommunikálni a címzettel, hiszen a legvalószínűbb az, hogy nem is ismered őt. Elengedett lufid végcélját ugyanis nem tudod beállítani; pont ez benne a jó. Válassz üzenetküldési célra egy héliumos lufit és hozzá egy általunk előre legyártott képeslapot. Írd rá üzenetedet és csatlakoztasd a léggömbhöz. Ha ezzel is kész vagy, engedd útjára mini léghajódat! Mondanivalód mellé célszerű elérhetőséget is csatolnod, hogy a megtaláló reagálhasson a képeslap feladójának. Ha célzott küldeményt postáznál, dönts a lufi kiszállítás mellett!

Lufi posta éjjel-nappal

Ha éjszaka szeretnél szálló üzeneteket küldeni lufi posta szolgáltatásunkkal, azt is megteheted! Léteznek ma már olyan léggömbök is, amiket különböző led fényekkel meg lehet világítani belülről. Elhelyezzük a lufiban és garantált lesz a siker! Nem csupán látványos lesz a sötét éjszakában, még az útját is nyomon tudod követni. Persze csak amíg a szemed ellát. Ha úgy gondolod, hogy biztosabb az üzenet házhoz vitele, válaszd lufi kiszállítás szolgáltatásunkat!

Lufi kiszállítás

Ha szeretnéd meglepni barátaidat, családtagjaidat egy mókás lufi csomaggal, szívesen kiszállítjuk részükre. Akár a kész termékeket is kivihetjük, de fel tudjuk fújni a helyszínen is a léggömböket. Bármilyen méretben és formában kérheted a lufik elkészítését (kicsi, színes). Tervezz bátran szerényebb vagy extravagáns lufi költeményeket! Egyéni rendeléseddel szívesen foglalkozunk, nálunk nem létezik kivitelezhetetlen lufi forma! Tekintsd meg lufi posta szolgáltatásunkat is!

Amiben verhetetlenek vagyunk

  • Lufi dekorációk elkészítése: asztaldíszek, állatkák, életnagyságú szobrok
  • Héliumos lufi kiszállítás, lufi posta, lufis ajándékcsomagolás, lufi emblémázás
  • Party kellékek forgalmazása: műanyag tányérok/poharak/evőeszközök, szívószálak, szalvéták, lampionok, girlandok, textil-és fény dekorok

Lényegében nem létezik a földkerekségen olyan életesemény, aminek fénypontjában ne állhatna egy életnagyságú lufi szobor, vagy egy cifra lampion. Ezek a kiegészítők mindenki számára jó választásnak bizonyulnak. Ha te is szeretnél kellemes meglepetést okozni egy idegennek, válaszd lufi posta szolgáltatásunkat; garantáltan jó mókában lesz részed. Ha konkrét helyszínre szeretnél lufi kiszállítást kérni, általunk azt is megteheted.

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, keress minket itt!