Lufi posta

Lufi posta

A lufi posta egy lebilincselő, játékos üzenési felület. Lényege, hogy előre felbélyegzett üzenetet küldj valakinek a levegő és szél segítségével. Reptess te is mókás üzeneteket vagy ígéreteket másoknak (pl.: Meghívlak egy fagyira!). Érdekfeszítő így kommunikálni a címzettel, hiszen a legvalószínűbb az, hogy nem is ismered őt. Elengedett lufid végcélját ugyanis nem tudod beállítani; pont ez benne a jó. Válassz üzenetküldési célra egy héliumos lufit és hozzá egy általunk előre legyártott képeslapot. Írd rá üzenetedet és csatlakoztasd a léggömbhöz. Ha ezzel is kész vagy, engedd útjára mini léghajódat! Mondanivalód mellé célszerű elérhetőséget is csatolnod, hogy a megtaláló reagálhasson a képeslap feladójának. Ha célzott küldeményt postáznál, dönts a lufi kiszállítás mellett!

Lufi posta éjjel-nappal

Ha éjszaka szeretnél szálló üzeneteket küldeni lufi posta szolgáltatásunkkal, azt is megteheted! Léteznek ma már olyan léggömbök is, amiket különböző led fényekkel meg lehet világítani belülről. Elhelyezzük a lufiban és garantált lesz a siker! Nem csupán látványos lesz a sötét éjszakában, még az útját is nyomon tudod követni. Persze csak amíg a szemed ellát. Ha úgy gondolod, hogy biztosabb az üzenet házhoz vitele, válaszd lufi kiszállítás szolgáltatásunkat!

Lufi kiszállítás

Ha szeretnéd meglepni barátaidat, családtagjaidat egy mókás lufi csomaggal, szívesen kiszállítjuk részükre. Akár a kész termékeket is kivihetjük, de fel tudjuk fújni a helyszínen is a léggömböket. Bármilyen méretben és formában kérheted a lufik elkészítését (kicsi, színes). Tervezz bátran szerényebb vagy extravagáns lufi költeményeket! Egyéni rendeléseddel szívesen foglalkozunk, nálunk nem létezik kivitelezhetetlen lufi forma! Tekintsd meg lufi posta szolgáltatásunkat is!

Amiben verhetetlenek vagyunk

    Küldj üzenetet lufi postával!

  • Lufi dekorációk elkészítése: asztaldíszek, állatkák, életnagyságú szobrok
  • Héliumos lufi kiszállítás, lufi posta, lufis ajándékcsomagolás, lufi emblémázás
  • Party kellékek forgalmazása: műanyag tányérok/poharak/evőeszközök, szívószálak, szalvéták, lampionok, girlandok, textil-és fény dekorok

Lényegében nem létezik a földkerekségen olyan életesemény, aminek fénypontjában ne állhatna egy életnagyságú lufi szobor, vagy egy cifra lampion. Ezek a kiegészítők mindenki számára jó választásnak bizonyulnak. Ha te is szeretnél kellemes meglepetést okozni egy idegennek, válaszd lufi posta szolgáltatásunkat; garantáltan jó mókában lesz részed. Ha konkrét helyszínre szeretnél lufi kiszállítást kérni, általunk azt is megteheted.

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, keress minket itt!