Szolgáltatásaink

Héliumos lufi kiszállítás – ha nem tudod elvinni a boltból, de valamivel fel szeretnéd dobni a buli hangulatát? Hívj minket és elvisszük a héliumos lufi csokrot vagy a buli helyszínén felfújjuk Neked a több száz varázslatos héliumos lufikat. Lehet így a jó kívánságokat is az egekbe repíteni, lásd bővebben a lufi postánál (lentebb).

Héliumos lufi kiszállítás

Esküvői / szülinapi dekoráció – Egy rendezvényt legyen szó gyermek vagy felnőtt rendezvényről, hihetetlenül izgalmassá és felejthetetlenné tud tenni egy lufi dekoráció, textil dekoráció, esetleg fénydekoráció. Tudunk segíteni eksüvői dekoráció terén is a Pilis Party-ban, az egyszerű dekorációtól az extrém dekorációig, gyermek rendezvényekre, bálra, farsangra, rendezvényekre, szülinapra, üzleti partira.

Esküvői, szülinapi dekoráció

Léggömb emblémázás – egyik legolcsóbb reklámeszköz cégeknek, logózott lufi nélkül nincs is rendezvény, hirdetheted rajta szolgáltatásodat, cégedet, termékedet, de akár az esküvőd menüjét is rányomtathatod vagy a szülinapi bulit teheted igazán különlegessé.

Lufi szobrok – nem tudod mit vigyél ajándékba, szeretnéd gyereked meglepett arcát megpillantani? Próbáld ki lufi szobrainkat, egyediek, kreatívak és garantált sikert aratnak. Ha van kedvenc mesefigurája gyerekednek, csinálunk belőle lufiból ajándékot.

Lufiszobrok, lufi hajtogatás

Lufiba ajándék csomagolás – Egy igazán különleges csomagolást szeretnél, apró ajándékot rejtenél el benne, akár az ifjú párnak az ajándékba szánt pénzt különleges módon szeretnéd átadni? Hát akkor próbáld ki az egyedi lufi ajándékcsomagolásunkat, lehet vidám, elegáns, színes, kérésednek megfelelően.

Héliumos lufik, ajándékkal

Lufi posta – lufi felengedés, felfújunk a rendezvény alkalmával annyi héliumos lufit, amennyit csak szeretnél vagy ahány résztvevője van a szülinapnak, évfordulónak, céges rendezvénynek, esküvőnek és a végére lehet kötni képeslapot, jó kívánságokat.. Fantasztikus látvány a sok – sok héliumos lufi, amint az ég felé szállnak.. Természetesen ezt is tudjuk fokozni, kis apró LED-ek kerülnek bele és világító lufik szállnak a magasban.

Szolgáltatásainkat megrendelheted itt.